Spil - Overblik over spil til Fun4Four spillebordet

Her kan lære mere om alle spil, der er til rådighed lige nu. Du kan vælge til og fra ligesom du har lyst til, og det hele downloades og opdateres helt automatisk.
Med andre ord: Vi sørger for det hele, og du kan prøve det hele gratis i en uge før du beslutter dig.

Vi har lagt en video ind på de fleste af spillene nedenfor.
Brug derfor gerne lidt tid til at danne dig et indtryk af hele udvalget.

Bubble Shooter 2048

I Bubble Shooter 2048 skal du matche nummererede bolde til målnummeret 2048. Spilleren skyder bolde af tilfældig værdi mod rækker af bolde, der dukker op på banen. Du sigter ved at trykke og stryge. Når missilet rammer bolde af samme værdi, smelter de sammen og danner en ny bold med dobbelt værdi. Denne nye sfære smelter sammen med naboer, hvis de har samme værdi. Dette kan udløse en kædereaktion. Hver fusion genererer point. Når en bold når 2048, får spilleren en bonus og kan spille endnu en runde og få endnu flere point. Når timeren udløber, vinder spilleren med den højeste samlede score spillet.

Sphero

I Sphero skal kugler mærket med tal kombineres til målværdien 2048. En tilfældigt genereret kugle kredser om en masse af andre kugler, der klæber sammen i midten. Hvis du trykker, vil bolden sendes mod midten. Når 3 eller flere af de samme bolde rører hinanden, smelter de sammen og danner en ny med dobbelt den numeriske værdi. Hver fusion genererer point. Hvis en bold når 2048, får spilleren en bonus og får lov til at spille endnu en runde for at tjene endnu flere point. Når timeren udløber, vinder spilleren med den højeste samlede score spillet.

Parchis

Målet i Parchis er at bringe alle dine brikker fra startboksen til mål. For at gøre dette skal hver sten kredse om spillefeltet én gang. Terningen afgør, hvor langt du kan gå. Slå en 5 – træk en brik fra startboksen. Hvis du lander på et besat felt – rammer du en modstander og flytter yderligere 20 felter. Intet slag på sikre marker! Lander du ved siden af ​​din egen brik – bygger du en bro. Broer kan ikke betrædes eller springes over. Slår du en 6’er – åbner du en bro og slår igen. Hvis du kaster 3 x 6 – går den sidste brik tilbage til starten. Den, der har alle fire cifre i målet først – vinder.

Naval Combat

I Naval Combat konkurrerer flådeflåder mod hinanden.
Alle spilleres skibe er placeret i hemmelige positioner på spillebanen. Du skal finde ud af positionerne og sænke dine modstanderes skibe.
Vælg en fjendtlig flåde og skyd ved at vælge en position på radargitteret.
Hvis du lander et hit, kan du skyde igen. Hvis du går glip af, er det næste spillers tur. Prøv at sænke alle dine modstanderes skibe. Ejeren af en besejret flåde er elimineret fra spillet. Den sidst stående spiller vinder spillet.

Inca Trail

Block Puzzle

8 Ball

Find it Girls

Find it Babes

HVEM ER VI

SPILLEBORDET.DK ønsker at bidrage med kvalitetsunderholdning til børn og voksne.
Vi har en stor passion for udvikling af spil, og for at give børn og unge muligheden for at samles omkring underholdning og læring.

ADMINISTRATION

SPILLEBORDET
Holmevej 20 #6
Gundsømagle
4000 Roskilde
Email: info@spillebordet.dk
Tlf.: 42 25 00 88 / 40 50 99 58