Mindtab© spillebord

Udvikler hjerne og sjæl

Udfordring i plejesektoren

Pleje og omsorg er blandt de vigtigste opgaver på døgninstitutioner, og det bliver mere og mere en tidsmæssig udfordring for plejepersonalet. Det bliver derfor mere og mere vigtigt, at tilbyde plejekrævende personer muligheder for at søge deres egne arbejdsformer, for at forblive mentalt raske, og for fortsat at kunne kommunikere med deres omgivelser.

Innovativ løsning

En glad ældre kvinde med gråt hår og hvid skjorte sidder foran et vindue

Mindtab©-spillebordet er det eneste plug-and-play-bord, der er specielt designet til at holde folk beskæftiget under deres indlæggelse og behandling. En række forskellige underholdende spil kan spilles individuelt eller i grupper. Spillet træner hjernen, fremmer hukommelsen og understøtter interpersonel kommunikation, mens de har det sjovt sammen. At grine sammen betyder øget livsglæde, og aktiviteten aflaster også plejepersonalet.

Banebrydende design

Mindtab©-spillebordet overbeviser med sin enkle betjening og muliggør optimal udnyttelse af alt spilindhold. Ved udviklingen af det innovative design er der sørget for, at enhver skade forårsaget af spildte væsker og forkert håndtering kan holdes på et absolut minimum.

Vedligeholdelse og support

Når du bestiller et Mindtab©-spillebord, får du automatisk alle fordelene ved vores vedligeholdelsespakke. Du får du ikke kun sikkerheden for, at dit mindtab© bord bliver repareret eller udskiftet med det samme i tilfælde af en defekt, du sparer også dig selv for de dermed forbundne omkostninger og tid, der skal investeres til opdateringer eller fejlfinding.

Dit mindtab©-spillebord er direkte forbundet med vores udviklingsteam (support) via WLAN (hvis tilgængeligt) eller et SIM-kort. Nye spil og softwareopgraderinger indlæses direkte uden din indgriben.

Dit mindtab©-spillebord er derfor opdateret 365 dage om året, og beboerene kan altid opdage nye spil.

Vi står altid til din rådighed for spørgsmål eller individuel rådgivning.

ALSIDIG & INNOVATIV

lysende elpære outlinet i grøn

Specielt udviklet til mennesker med kognitive handicap
Mindtab©-bordet er specielt skræddersyet til dine beboeres behov. Legene stimulerer hjernen og motorikken og fremmer mental kondition i alderdommen.

Ikon af 4 mennesker på stole omkring et bord. Outlinet i grøn

Beskæftigelse og sjov for op til 4 spillere
Op til 4 spillere kan støtte hinanden i motorik og hjernetræning på mindtab©. At grine sammen fremmer sundhed og velvære.

touch ikon af finger der trykker. outlinet med cirkel omkring i grøn

Enkel betjening og tilpasning
Multi-touch displayet er meget nemt at bruge og kan justeres individuelt. Du kan også selv vælge det spil du ønsker skal spilles (p.t. over 15 spil).

Ikon af øje i en firkant. Rundt om en cirkel i grøn

Gigantisk oversigt
Med sin ekstra store 43″ multi-touch-skærm er mindtab©-bordet også velegnet til klienter med nedsat syn. Spil opleves tæt på!

Seneste nyhed!

Digital hjernestimulering ved demens

2 ældre mænd og en ansat ved et plejehjem sidder omkring et spillebord og spiller

En virtuel spilleflade som mindtab©-bordet styrker selvtilliden hos mennesker, der lider af demens eller personer med kognitive handicap. Spilleglæden og hurtige reaktioner sikrer bevægelse, også i hovedet.

Begyndende apati og apati brydes igennem og spillet med de optiske og akustiske effekter sikrer så vidt muligt kommunikationen. Selvom demens ikke kan stoppes, siges det at den i hvert fald forsinkes lidt ved at aktivere sindet målrettet. Spillernes færdigheder styrkes, deres selvværd og livskvalitet øges.

Legene bliver løbende forbedret af os og udvidet med nye spil, som også omhandler de forskellige former for demens, for eksempel: reaktion, kreativitet eller orienteringsevne, fremme af motorik, afspænding eller aktivering.

Spil oversigt

Vores spilpakker bliver løbende forbedret og udvidet med nye spil.
Her finder du en opdateret liste over alle spil, der er tilgængelige på mindtab©-bordet.

Sorter slik

På spillebanen er der rør fyldt med forskellige farvede tyggegummikugler. Spilleren skal nu flytte kuglerne fra det ene rør til det andet, indtil tyggegummikuglerne er sorteret i én farve pr. rør.

Blade i vejen

Til beskæftigelse og motorisk aktivitet. Hold stien fri for blade med kosten. Men vinden er med til, at der bliver ved med at falde nye blade ned på stien.

4 på stribe

En absolut klassiker! Prøv at danne en række med fire sten hurtigere end din modstander. Kan spilles mod en anden person eller mod systemet.

ABC 123

Spilleren kan vælge mellem forskellige tilstande og skal sortere tal eller bogstaver i stigende rækkefølge.

Memory

Et spil, som alle kender: find to identiske motiver, og begge kort er dine. Antallet af uddelte kort stiger dog fra niveau til niveau.

Memo quiz

Forskellige billeder vises på skærmen i MemoQuiz. Spilleren skal huske detaljerne i billederne meget omhyggeligt. Når billedet forsvinder, skal spilleren svare på spørgsmål om billedet. Korrekte svar optjener point.

Backgammon

Målet med spillet er at få alle dine brikker ind på dit hjemmebræt og derefter smide dem ud. Den, der først ikke har sten tilbage på brættet, er vinderen.

Puslespil

Puslespil, hvor du forsøger at sætte de enkelte brikker i puslespillet sammen igen for at danne en helhed. Det fulde billede kan ses i baggrunden.

Fang sommerfulglen

Sæbeboblerne bevæger sig, og en sommerfugl kommer frem ved hver berøring. Klienten scorer jo flere gange han rører ved en sæbeboble. Hastigheden er justerbar.

Bingo

Bingo er et spil, hvor hver deltager har et kort med forskellige talborde. Bordkasserne skal markeres, når det tilsvarende nummer er udtrukket.

Kuglefanger

Spilleren skal med hjælp af motorik og overblik fange en kugle i spillet

Dam

Checkers er et strategibrætspil for 2 spillere. Træk er kun tilladt på mørke felter, og kun én felt kan flyttes frem pr. træk. En spiller vinder spillet, når modstanderen ikke har flere træk at lave.

Farve sekvens

I Farve sekvens-spillet skal spilleren huske en sekvens af blinkende farvede lys. Han skal efterligne denne sekvens af farver korrekt. Hvis det lykkes, forlænges farvesekvensen med et andet lys.

Sodku

I Sudoku er målet at udfylde et 9×9-gitter med cifrene 1 til 9 på en sådan måde, at hvert ciffer forekommer nøjagtigt én gang i hver enhed (kolonne, række, blok).

Mølle

Hører til spilverdenens absolutte klassikere. Der er næppe en husstand, hvor dette brætspil ikke kan findes. Et spil for to eller mod computeren.

Around the world

En variant af det mest populære brætspil i Europa! Prøv at få karaktererne hjem så hurtigt som muligt. Der venter dog nogle overraskelser undervejs.

Muldvarp

Hvis muldvarpen kommer ud af sin hule uden maske, skal den straks sendes tilbage. Men vær forsigtig: hvis du fanger en muldvarp med en maske, vil der blive trukket point!

Investeringssikkerhed

Mindtab©-bordet aflaster dit plejepersonale og er dermed med til at spare omkostninger. For netværksbaserede mindtab©-borde vil du konstant modtage nye spil og opdateringer via eConnected.

Alt du skal bruge til driften er en simpel stikkontakt (220 volt), og du er godt i gang!

HVEM ER VI

SPILLEBORDET.DK ønsker at bidrage med kvalitetsunderholdning til børn og voksne.
Vi har en stor passion for udvikling af spil, og for at give børn og unge muligheden for at samles omkring underholdning og læring.

ADMINISTRATION

SPILLEBORDET
Holmevej 20 #6
Gundsømagle
4000 Roskilde
Email: info@spillebordet.dk
Tlf.: 42 25 00 88 / 40 50 99 58